- تجهز وحدات الخرشوف وتترك صحيحة بعد التنظيف وتسلق نص سلق مع ملح وليمون.
- يرص الخرشوف فى برطمان ( وفى شاشة يوضع معلقة فلفل اسود صحيح
وبصلة مفرى , ومعلقة ملح , ومعلقة زنجيبل , ومعلقة بهار وكمية من فصوص الثوم .
- توضع هذه الشاشه فى اناء به لتر خل وتوضع فى حملم ماء ساخن ثم تنزع الشاشه .
- يصب الخل وهو يغلى فى البرطمان بالخرشوف ويترك مفتوح حتى يبرد تماما .
- يوضع طبقة من الزيت ويغلق البرطمان جيدا ويترك حتى يخلل الخرشوف .
وانتظرونا ايضا مع سلطى الخرشوف اللذيذة فى منتدى السلاطات .,,,,,,,,,,
!!!!!!!!!!!!!
- يرص الخرشوف فى برطمان ( وفى شاشة يوضع معلقة فلفل اسود صحيح
وبصلة مفرى , ومعلقة ملح , ومعلقة زنجيبل , ومعلقة بهار وكمية من فصوص الثوم .
- توضع هذه الشاشه فى اناء به لتر خل وتوضع فى حملم ماء ساخن ثم تنزع الشاشه .
- يصب الخل وهو يغلى فى البرطمان بالخرشوف ويترك مفتوح حتى يبرد تماما .
- يوضع طبقة من الزيت ويغلق البرطمان جيدا ويترك حتى يخلل الخرشوف .
وانتظرونا ايضا مع سلطى الخرشوف اللذيذة فى منتدى السلاطات .,,,,,,,,,,
!!!!!!!!!!!!!
السبت ديسمبر 05, 2020 8:41 pm من طرف Admin
» دجاج بصوص الاعشاب
الجمعة مايو 08, 2015 7:48 pm من طرف Admin
» البقاء لله
الجمعة ديسمبر 20, 2013 11:33 pm من طرف Admin
» سلطة المشروم بالبروكلى
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:37 pm من طرف دؤرم
» سلطة الذرة بالخضار
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:34 pm من طرف Admin
» سلطة الخضروات بالبيض
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:31 pm من طرف Admin
» سلطة الثومية 1
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:29 pm من طرف Admin
» جبنة بالجزر والفجل
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:23 pm من طرف Admin
» السلطة اليونانية
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:19 pm من طرف Admin