المقادير :-
- 4 قطع حمبرى جامبو ( حجم كبير ).
- 2 حبة طماطم جامدة , فلفل أخضر , فلفل أصفر , فلفل أحمر .
- ربطة كرفس , كسبرة خضراء , كمون , شطة , ملح .
- ا ملعقة مستردة , زيتون أخضر شرائح , ليمون .
- التتبلية ( 2 ملعقة ثوم مفروم , زيت زيتون , ريحان مفرى ) .
التحضير :-
- ينظف الجمبرى ويسلق فى ماء ويوضع مع الجمبرى ثوم , ليمون
وقليل من الخل , ثم يصفى ويترك حتى يبرد .
- يتبل الجمبرى بالمستردة والكمون والشطة والملح والكسبرة الخضراء .
- تقطع الحضروات شرائح طويلة رفعية , وتضاف الى الجمبرى
وتقليب جيدا .
- يوضع الجمبرى فى طبق التقديم ويرش عليه التتبلية ويزين الكرفس
وتقدم باردة .
- 4 قطع حمبرى جامبو ( حجم كبير ).
- 2 حبة طماطم جامدة , فلفل أخضر , فلفل أصفر , فلفل أحمر .
- ربطة كرفس , كسبرة خضراء , كمون , شطة , ملح .
- ا ملعقة مستردة , زيتون أخضر شرائح , ليمون .
- التتبلية ( 2 ملعقة ثوم مفروم , زيت زيتون , ريحان مفرى ) .
التحضير :-
- ينظف الجمبرى ويسلق فى ماء ويوضع مع الجمبرى ثوم , ليمون
وقليل من الخل , ثم يصفى ويترك حتى يبرد .
- يتبل الجمبرى بالمستردة والكمون والشطة والملح والكسبرة الخضراء .
- تقطع الحضروات شرائح طويلة رفعية , وتضاف الى الجمبرى
وتقليب جيدا .
- يوضع الجمبرى فى طبق التقديم ويرش عليه التتبلية ويزين الكرفس
وتقدم باردة .
السبت ديسمبر 05, 2020 8:41 pm من طرف Admin
» دجاج بصوص الاعشاب
الجمعة مايو 08, 2015 7:48 pm من طرف Admin
» البقاء لله
الجمعة ديسمبر 20, 2013 11:33 pm من طرف Admin
» سلطة المشروم بالبروكلى
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:37 pm من طرف دؤرم
» سلطة الذرة بالخضار
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:34 pm من طرف Admin
» سلطة الخضروات بالبيض
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:31 pm من طرف Admin
» سلطة الثومية 1
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:29 pm من طرف Admin
» جبنة بالجزر والفجل
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:23 pm من طرف Admin
» السلطة اليونانية
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:19 pm من طرف Admin