المقادير :-
- 2\1ك جمبرى صغير الحجم .
- فلفل أبيض , شطة حمراء , كمون , مستردة , عصير ليمون
ملح , فصوص ثوم , ليمون مقطعة نصفين , كسبرة خضراء
جزر مبشور, فلفل رومى مقطع صغير , خسة , طماطــم .
الطريقة :-
- يسلق الجمبرى فى ماء بيه الليمون المقطع والثوم , والملح .
- يصفى الجمبرى جيداً , ويترك حتى يصفى , ثم يوضـــع فى
اناء ويضاف اليه الفلفل الأبيض والشطة وعصير الليمون وقليل
من الملح ,ويضاف الفلفل المقطع, والمستردة ويقلب جيدا .
- فى طبق التقديم يوضع ورق الخس ويوضع فوقه الخليط
ويضاف اليه الكسبرة الخضراء المفرى والجزر المبشــــور
فى جانب الطبق توضع الطماطم بعد تقطعيها الى 4 أجزاء .
- 2\1ك جمبرى صغير الحجم .
- فلفل أبيض , شطة حمراء , كمون , مستردة , عصير ليمون
ملح , فصوص ثوم , ليمون مقطعة نصفين , كسبرة خضراء
جزر مبشور, فلفل رومى مقطع صغير , خسة , طماطــم .
الطريقة :-
- يسلق الجمبرى فى ماء بيه الليمون المقطع والثوم , والملح .
- يصفى الجمبرى جيداً , ويترك حتى يصفى , ثم يوضـــع فى
اناء ويضاف اليه الفلفل الأبيض والشطة وعصير الليمون وقليل
من الملح ,ويضاف الفلفل المقطع, والمستردة ويقلب جيدا .
- فى طبق التقديم يوضع ورق الخس ويوضع فوقه الخليط
ويضاف اليه الكسبرة الخضراء المفرى والجزر المبشــــور
فى جانب الطبق توضع الطماطم بعد تقطعيها الى 4 أجزاء .
السبت ديسمبر 05, 2020 8:41 pm من طرف Admin
» دجاج بصوص الاعشاب
الجمعة مايو 08, 2015 7:48 pm من طرف Admin
» البقاء لله
الجمعة ديسمبر 20, 2013 11:33 pm من طرف Admin
» سلطة المشروم بالبروكلى
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:37 pm من طرف دؤرم
» سلطة الذرة بالخضار
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:34 pm من طرف Admin
» سلطة الخضروات بالبيض
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:31 pm من طرف Admin
» سلطة الثومية 1
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:29 pm من طرف Admin
» جبنة بالجزر والفجل
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:23 pm من طرف Admin
» السلطة اليونانية
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:19 pm من طرف Admin