المقادير:-
1ك فلفل حار أحمر
1ك فلفل بارد أحمر
ربع ك ليمون اصفر
ربع ك ثوم
100 جرام كمون , 150 جرام كسبرة ناشفة , 50 جرام شطة حمراء , 200 جرام ملح , زيت ـ خل
الطريقة:-
- يفرم الفلفل والثوم ثم الليمون.
- يوضع فى اناء كبير ويوضع عليه الكمون والكسبرة والشطة والملح والخل ويضرب جيدا وقليل من الزيت ثم يوضع فى اناء التخزين ويرش على السطح قليل من الزيت.
- يوخذ منه للاستخدام ويخشى بيه الذنجان.
ملحوظة:- ممكن يستخدام هذا الخليط ايضاء مع الطماطم وانشاء الله يكون موضوع الطماطم منفرد ومعه مفاجات جميلة
شكر للاطلاع
1ك فلفل حار أحمر
1ك فلفل بارد أحمر
ربع ك ليمون اصفر
ربع ك ثوم
100 جرام كمون , 150 جرام كسبرة ناشفة , 50 جرام شطة حمراء , 200 جرام ملح , زيت ـ خل
الطريقة:-
- يفرم الفلفل والثوم ثم الليمون.
- يوضع فى اناء كبير ويوضع عليه الكمون والكسبرة والشطة والملح والخل ويضرب جيدا وقليل من الزيت ثم يوضع فى اناء التخزين ويرش على السطح قليل من الزيت.
- يوخذ منه للاستخدام ويخشى بيه الذنجان.
ملحوظة:- ممكن يستخدام هذا الخليط ايضاء مع الطماطم وانشاء الله يكون موضوع الطماطم منفرد ومعه مفاجات جميلة
شكر للاطلاع
السبت ديسمبر 05, 2020 8:41 pm من طرف Admin
» دجاج بصوص الاعشاب
الجمعة مايو 08, 2015 7:48 pm من طرف Admin
» البقاء لله
الجمعة ديسمبر 20, 2013 11:33 pm من طرف Admin
» سلطة المشروم بالبروكلى
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:37 pm من طرف دؤرم
» سلطة الذرة بالخضار
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:34 pm من طرف Admin
» سلطة الخضروات بالبيض
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:31 pm من طرف Admin
» سلطة الثومية 1
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:29 pm من طرف Admin
» جبنة بالجزر والفجل
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:23 pm من طرف Admin
» السلطة اليونانية
الإثنين ديسمبر 16, 2013 10:19 pm من طرف Admin